100 misli o prijateljstvu: Moč prijateljstva

14,90

Najlepši način za zahvalo prijatelju je ravno lonček s 100. mislimi o prijateljstvu. In kaj je lahko lepše, kot 100 dni odvijanja, odpiranja in branja najtoplejšega darila, kar jih je. Unikatno darilo, ki bo prijatelja vedno spomnilo na vas!

Šifra: 012 Kategorija:

Opis

Težko je najti opis kaj je tisto pravo prijateljstvo. Iskreno. Iskrivo. Srčno. Včasih nagajivo in predvsem – zaupljivo. Ali ste vedeli, da imajo prava prijateljstva imajo močan vpliv na našo srečo? Dobri prijatelji sproščajo stres, zagotavljajo sproščenost in veselje, preprečujejo osamljenost in izolacijo ter celo krepijo naše zdravje.

Za prava prijateljstva bi lahko rekli, da velja zakon privlačnosti. Drug drugega izberemo zaradi tega, kar smo, kako razmišljamo, delujemo in reagiramo. In take prijatelje, ki imajo v vašem srcu posebno mesto, imate zagotovo tudi vi. Točno ta trenutek je odličen čas, da na čisto poseben način izrazite hvaležnost za prijatelje, ki so bili in so z vami, ki vas podpirajo ter vam polepšajo življenje. Zahvalite se tudi vsem novim prijateljem, ki so prišli v vaše življenje, prinesli svežino in vam dali nekaj, kar ste potrebovali.

Najlepši način za takšno zahvalo je ravno lonček s 100. mislimi o prijateljstvu. In kaj je lahko lepše, kot 100 dni odvijanja, odpiranja in branja najtoplejšega darila, kar jih je. Unikatno darilo, ki bo prijatelja vedno spomnilo na vas!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100 misli o prijateljstvu: Moč prijateljstva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja