ThetaHealing je nežna in preprosta tehnika, znanstveno podkrepljena v kvantni fiziki, ki omogoča, da spremenimo sisteme prepričanj, ki so vodila naše odločitve že od otroštva in tudi tista, ki so se prenašala skozi generacije. Naše sedanje življenje ustvarjajo vsa trenutna prepričanja in občutki. Če so ta prepričanja omejujoča, poleg tega pa še potisnjena globoko v podzavest ima to velik vpliv na potek vašega mišljenja in čutenja, s čimer si dan za dnem ustvarjate določene izkušnje in jih živite. S ThetaHealingom pa pridemo do podzavesti, kjer sproščamo negativne vzorce, ki nam preprečujejo, da bi bili resnično to, kar v resnici smo; odpravljamo namreč ovire (in jih nadomeščamo s pozitivnimi), ki nam preprečujejo, da bi dosegli svoj največji potencial in odkrili svoje življenjsko poslanstvo. Deluje na vseh ravneh našega bivanja – fizični, čustveni, mentalni in duhovni ravni.

Pri ThetaHealingu zdravimo z energijo, ko so naši možgani v Theta mentalnem stanju – to je stanje globoke umirjenosti, ki olajša povezavo med umom, telesom in duhom. V Theta stanju zlahka stopimo v stik s podzavestjo, ki vodi 88% dnevnih procesov (le-ta beleži vsak dogodek v našem življenju in vsa čustva, ki jih in ki smo jih doživljali). Med zdravljenjem se negativna in lažna čustva, registrirana v naši podzavesti, na uravnotežen način nadomestijo s pozitivnimi.

Znanstveniki so ugotovili, da frekvenca možganskega valovanja Theta s frekvenco 4 – 7 Hz, na katerih temelji metoda ThetaHealing:

  • blaži stres in spodbuja dolgotrajno vidno upadanje težav pri ljudeh, ki kažejo zaskrbljenost,
  • pospeši globoko fizično sprostitev in mentalno jasnost,
  • pospešuje govorno sposobnost in IQ govorno izražanje,
  • sinhronizira delovanje obeh možganskih polovic,
  • spodbuja spomin, spontano mišljenje, domiselno ustvarjanje, zmanjševanje bolečin, spodbuja dobro počutje in izločanje endorfinov,
  • nauči vas hitreje dosegati cilje, prisluhniti sebi in izbrati pravi poklic ali hobije za vas, obvladovati svojo telesno težo, izboljšati samopodobo itd.

Kaj je ThetaHealing (videovsebina v ANG):

S ThetaHealingom vstopamo v theta možganske valove in se povežemo z Izvorom ter tako olajšamo proces celjenja. Omogoča takojšnjo fizično in čustveno preobrazbo in ozdravitev, tako da:
1) ugotovimo, katero bolezen imamo in zakaj;
2) prepoznamo blokade, ki nam preprečujejo napredovanje v življenju;
3) reprogramiramo svoj nezavedni um, da se znebimo kakršne koli bolezni ter negativnega prepričanja; in
4) nemudoma sprejmemo spremembe, ki so potrebne za boljše in bolj uravnoteženo življenje.

Mišično testiranje je del ThetaHealinga.

Metoda Theta Healing ni povezava z nobeno religijo, ni specifična za nobeno starost, spol ali vero. Pri izvajanju Theta healing je pomembno le to, da verjamete v dejstvo, da se lahko vsega naučite, spremenite svoja prepričanja o sebi in drugih, ter verjamete v univerzalno povezanost s poljem enotnosti in izvorom vsega kar obstaja.


Kakšno bi bilo vaše življenje in prihodnost, če bi se osvobodili podzavestenih vzorcev, negativnih občutkov in blokad, ki vas ovirajo ter povzročajo slabo počutje in bolezni?

S ThetaHealingom se lahko z lahkoto osvobodite tudi svojih podzavestnih programov, prepričanj (moram trpeti, moram garati, moram rešiti druge, svet, življenje je težko, ljubezen boli, denar je zlo, vsi me razočarajo, bolezen mi služi…). Osvobodite se lahko strahov (pred pomanjkanjem, neuspehom, uspehom, boleznijo, nesrečo, smrtjo, razočaranjem, ) in drugih negativnih občutkov, kot so jeza, zamere, krivda, sovraštvo, žalost, razočaranja, izkoriščenosti, osamljenosti, ter vseh travm, ki so se vam zgodile in jih še niste uspeli predelati. Tudi če se ne zavedate svojih občutkov, boste prejeli intuitivni vpogled in ozavestili svoje blokade.

S ThetaHealingom se odstranjuje tudi blokade na čakrah, čisti in celi avro, odstranjuje entitete in ujete duše, se reže ali čisti eterične vezi oz. odnose s komerkoli, tako da se tudi odnosi spremenijo, razrešuje karmo, vzorce prednikov in karmične dolgove, zaobljube, prekletstva.

Povezava med nalaganjem pozitivnih občutkov.

S ThetaHealingom se lahko ustvari ali odklene nove občutke, kot so občutek varnosti, brezpogojne ljubezni, svobode, sreče, radosti, občutek obilja, popolnega zdravja, povezanosti s svojo dušo… Ko se namreč ozavesti nove občutke, se v našem življenju pričnejo dogajati čudeži. Glede na občutke, ki jih imamo v sebi, privlačimo in ustvarjamo dogodke v svojem življenju.


Ⓒ Vse slike so avtorsko zaščitene.

eee

CENIK

  • Enkratno individualno srečanje – do 60 min | 50 €
  • Paket 5 individualnih srečanj – 5 x do 60 min | 200 €
  • Srečanje z dušo – do 60 min | 65 €
  • Vpogled v telo in zdravljenje – do 60 min | 65 €