POLITIKA ZASEBNOSTI spletnega portala samospoznanje.si

Naslov naše spletne strani je: https://samospoznanje.si/

Kateri podatki se lahko zbirajo?

Komentarji

Ko obiskovalec vpiše komentar pod določeno vsebino, takrat zabeležimo IP naslov in ime brskalnika, ki ga uporabljate, saj nam omenjeni informaciji pomgata pri ugotavljanju morebitnih “spamov”.

Kontaktni podatki

Vaše osebne podatke zbiramo neposredno od vas ob prijavi na naši spletni strani, ko nas kontaktirate glede naših storitev ali kadar mi stopimo v stik z vami preko telefona, elektronske pošte ali socialnih omrežij.

Piškotki

Ko obiščete našo spletno stran, hranimo vaš IP naslov, podatek o tem, kdaj ste obiskali našo spletno stran in katere dogodke ste si ogledali. Ti podatki se zbirajo s piškotki, ki jih lahko tudi onemogočite.

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Varovanje podatkov

Organizator zagotavlja in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavi (ime in priimek, elektronski naslov in telefonsko številko), varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in in jih brez privolitve ne bo posredoval tretjim osebam. Uporabljal jih bo izključno za interno analizo podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave in za občasno pošiljanje obvestil in vabil, povezanih z vsebino spletne strani.

Odgovornost

Na spletni strani samospoznanje.si bomo zagotavljali točnost in ažurnost podatkov, vendar opozarjamo, da so podatki informativnega značaja, zato ne prevzemamo odgovornosti za točnost in celovitost podatkov ter za kakršnokoli škodo, neprijetnost ali posledico, ki bi uporabniku morda nastala zaradi morebitnih napak, nepopolnosti ali netočnosti podatkov. Prav tako ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in nismo odgovorni za škodo, ki bi izhajala zaradi morebitne nedelujoče spletne strani.

Dodatne informacije

Če imate kakršnakoli vprašanja povezana s politiko zasebnosti, nas kontaktirajte na tjasa@samospoznanje.si.