7 stebrov notranjega ravnovesja

4-urna delavnica tapkanja in energije naših čaker

7 stebrov notranjega ravnovesja

Z EFT izvajalko Uršo Zakrajšek, s katero soustvarjava to čudovito delavnico, ugotavljava, da se sprememba zgodi šele, ko se spremeni energija v nas. Ko se s spremembo ukvarjamo z umom, nas je strah, se upiramo, ko se spremeni naša energija, se sprememba zgodi z lahkoto. Zato bomo na delavnici s tapkanjem uravnovešali našo energijo, si dovolili čutiti, sprejeti in spustiti vse, kar nas omejuje in blokira.

Vsak dan poskrbimo, da smo siti in čisti, pozabljamo pa na skrb za svojo življenjsko energijo. Na to, da nismo le naše telo, ki za življenje potrebuje gorivo. In ta ni le v hrani in pijači, temveč tudi v našem dihu in energiji.

Čakre so vrtinčasta energijska središča v našem telesu. Poznamo 7 glavnih čaker; dve čakri sta neparni (jang čakre – fizična in osebnostna moč ter izražanje), ostale pa parne (jin čakre – naše čustveno doživljanje sveta). Čakre se razdeli tudi glede na njihove delovanje – prve tri čakre predstavljajo upravljanje s fizično realnostjo, naslednje štiri pa prikazujejo pozornost znotraj nas. Bolj grobe oblike materialnih najnižjih energij vnašamo v telo skozi usta (hrana) in nos (kisik). Za življenje pa enako potrebujemo tudi subtilnejše – finejše oblike energije iz svojega okolja, ki prihajajo iz zemlje, zraka in vesolja. Te energije vstopajo in se predelujejo v sedmih glavnih energijskih centrih, ki so vzdolžno razporejeni po našem telesu. Poljudni naziv za vsakega od teh centrov je čakra (chakre – kolesa). Naloga čaker je, da transformirajo energijo in jo preko energetskih meridianov dovajajo organom in žlezam. Razumevanje, kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe ter drugih, ki so okoli nas.

Kotizacija in prijava

Toplo vabljeni, da se nam tako pridružite na delavnici 7 stebrov notranjega ravnovesja.

Z nakupom v trgovini se zavezujete k plačilu prispevka za udeležbo, ki znaša 72 €.

Vsi udeleženci prejmete posebne zapiske o čakrah, s pomočjo katerih
lahko kadarkoli po delavnici tapkate samostojno. Točna lokacija bo sporočena vsem prijavljenim udeležencem in udeleženkam.